Tips gebruik cosmetische Arganolie

Arganolie is vooral goed voor de huid en het haar. Het vermindert de rimpels en geeft een gezonde glans aan het haar en maakt het gezond.

In shampoo

Vaak word arganolie toegevoegd aan crèmes en shampoos, in werkelijkheid is dit maar een heel klein percentage maar kost het al snel veel meer. Dit kan je ook zelf doen, zo krijg je een heerlijke crème of shampoo en kost het veel minder. Voeg heel eenvoudig wat arganolie toe aan je favoriete crème of shampoo!

Haarverzorging

Gebruik arganolie als verzorgingsproduct voor je haar. Lees meer over "Arganolie voor mooi gezond haar".

Je hoeft hiervoor maar enkele druppels te gebruiken, handig voor een goede dosering is het om een spray of pompje te gebruiken.

In onze webshop vind je arganolie behalve in een flacon met klepdop ook in een sprayflacon en pompflacon. Je kunt de spray/pompdop ook los bestellen zodat je kan wisselen voor wat er op dat moment het handigste werkt.

Make-up remover

Arganolie kun je ook uitstekend gebruiken om je make-up te verwijderen. Maak 2 wattenschijfjes vochtig met wat water en sprenkel wat olie hier op. Zo verwijder je eenvoudig je make-up en het is geschikt voor de meest gevoelige huid.

Baby en zwangerschap

Arganolie houdt de huid zacht en soepel en is geschikt voor de meest gevoelige huid, zelfs voor een teer babyhuidje. Houd de billetjes van de baby lekker zacht en zonder luieruitslag door de billetjes regelmatig in te smeren met arganolie. Of geef je baby een lekker babymassage met arganolie na een heerlijk badje, waar je uiteraard wat druppeltjes olie aan toevoegt voor een extra zacht huidje.

Zwangerschapsstriemen voorkom en verminder je door dagelijks je zwangere buik in te smeren met arganolie. Arganolie voelt niet vet aan en trekt snel in.

Meer over "Arganolie voor je huid".