Een gezonde huid met Arganolie

Onze huid is ons grootste orgaan, die ons beschermd voor invloeden van buitenaf. De huid heeft een onzichtbaar dun laagje die bacterie en ziekteverwekkers afweert. Om dit in stand te houden is het dus heel belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Arganolie heeft in verschillende medische onderzoeken bewezen een zeer goed huidverzorgings- product te zijn. Arganolie versterkt het immuunsysteem en bevordert de cel vernieuwing en geeft de huid een betere doorbloeding.

Voor alle huidtypen

Doordat arganolie veel essentiƫle vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E bevat heeft het van nature een ontstekingsremmende werking dit maakt het geschikt voor alle huid typen en heeft het een positieve invloed op eczeem en psoriasis en vertraagd rimpelvorming. Arganolie voedt, hydrateerd en stimuleert het herstel proces van de huid, dit maakt de huid weer glad, zacht en geeft een mooie teint.

Hoe gebruik je Arganolie?

Arganolie is makkelijk smeerbaar en trekt snel in huid en voelt niet vet aan. Je kan arganolie direct op de huid aanbrengen, enkele druppels hiervoor zijn al voldoende.

Arganolie voor handen en nagels

Ook is arganolie zeer geschikt om onze handen en nagels te verzorgen, breng regelmatig wat olie aan op de handen (vooral na het wassen) of masseer het in op de nagels en nagelriemen en deze worden weer heerlijk zacht.

Arganolie voor baby's

De meest kwetsbare huid is toch wel die van een baby. Om deze zacht en zonder luieruitslag te houden kun je de babybilletjes insmeren met arganolie. Of voeg wat arganolie toe aan het badje.