SidiArgan, expert in arganolie

Wie zijn wij?

SidiArgan is een enthousiast en gemotiveerd bedrijf dat overtuigd en bekend is met alle goede eigenschappen van arganolie. Dit komt omdat wij opgegroeid zijn in Marokko in de streek waar arganolie vandaan komt.

Onze ouders en voorouders zijn al heel lang op de hoogte over alles wat met arganolie te maken heeft en de goede werking hiervan en produceert al jaren lang arganolie van de beste kwaliteit.

Dit geeft ons het voordeel dat wij veel kennis over de kwaliteit en werking van arganolie hebben en nauw betrokken zijn bij de productie van onze arganolie.

Regelmatig bezoeken wij Marokko en de grond met arganbomen die onze ouders bezitten.

Ook met de mensen die daadwerkelijk het harde werk verzetten om de arganolie te maken hebben wij goed contact.

Wij merken dat arganolie in Nederland steeds meer bekendheid krijgt en steeds vaker arganolie word toegevoegd aan producten die wij dagelijks gebruiken.

Ook in onze directe omgeving word er vaak gevraagd of wij bekend zijn met arganolie, dit alles heeft ons enthousiast gemaakt om ons de stap laten zetten een webshop te beginnen en arganolie te gaan importeren en verkopen.

Ook staan wij regelmatig met onze arganolie op de bazaar in Beverwijk, op onze facebook pagina maken wij de datums wanneer we hier aanwezig zijn.

Kom gerust eens langs en volg ons op Facebook  www.facebook.com/sidiargan

Wij hopen dat onze klanten net zo enthousiast over arganolie zijn als wij dat zijn.