Arganolie in de keuken

Gezond en heerlijk

Culinaire arganolie smaakt heerlijk en is ook nog eens erg gezond er is zelfs wetenschappelijk bewezen dat arganolie een cholesterol verlagende werking heeft.

Arganolie kan je prima gebruiken om je pasta's, rijst salades,couscous, vis en soep te verrijken en bevat ook nog eens veel vitamines en mineralen en is dus erg gezond.

Bij verhitting gaan vele vitamines en mineralen verloren het is dus beter om arganolie niet te gebruiken om in te bakken, dat is zonde.

Gebruik arganolie na de bereiding en voor het opdienen van je maaltijd door bijvoorbeeld een scheutje arganolie over je gekookte pasta te doen. Dit geeft een heerlijke smaak en zo plakt de pasta ook niet meer. Natuurlijk kan je dit ook bij de gekookte rijst en couscous doen. Bekijk een paar recepten.

Een scheutje door je favoriete soep of enkele druppels over de gegrilde vis of gegrilde paprika smaakt ook heerlijk. Gebruik eens arganolie door je salade, maak de salade zoals je gewend bent maar vervang de gebruikelijke olie door arganolie. Laat dan eventueel azijn achterwege, dan komt de arganolie beter tot zijn recht.

Culinaire arganolie bestellen

Arganolie Culinair 250ml

100% pure arganolie voor gebruik in de keuken. Geeft gerechten als pasta, couscous, salades, een heerlijke nootachtige smaak. Bevat veel vitamines en mineralen en werkt cholesterol verlagend. Biologisch geperst.

Tijdelijk 10% korting. Normaal voor 24,95 nu voor 

€22.45 inclusief BTW